Lees meer

Meer lekkers …

Neem zeker eens een kijkje bij onze extra’s. Er zijn verschillende opties om uw ontbijt uit te breiden.  We hebben leuke cadeaus zoals een bos bloemen, pralines, huisgemaakte bokkenpootjes, ….  Maar ons keukenteam heeft ook nog lekkere dingen in petto om uw ontbijt helemaal op te pimpen (pannenkoekjes, roerei, …).  Het assortiment is uitgebreid en is een mooie aanvulling op uw ontbijt.

Sinds kort bieden wij u ook de mogelijkheid om naast onze gekende ontbijtboxen ook losse producten uit onze keukens te bestellen.

Vindt u een complete ontbijtbox té uitgebreid of stelt u liever zelf uw ontbijt samen? Neem dan zeker eens een kijkje in ons gamma op onze webshop.  Bestellen kan nog steeds heel makkelijk.  We leveren uw boodschappen op het gevraagde uur.  Wekelijks uw pistolets aan huis geleverd zonder de deur uit te moeten …. makkelijk, toch?

Onze broodjes worden ’s morgens gebakken, dus u kan ze perfect bewaren om ook nog ’s avonds van te genieten! Ook aan beleg hebben we een mooi aanbod voorzien : kazen, vleeswaren, smeersalades, confituren, …… en dit alles netjes verpakt.

De dag feestelijk beginnen …

Om de dag helemaal feestelijk te beginnen bieden we ook enkele huisgemaakte desserten aan. Chocolademousse, tiramisu of een vers gebakken appeltaartje, …. aan u de keuze!

Daarnaast zijn we ook trots op onze eigen huisgin, onze limoncello, geurkaarsen, wijnpakketten….. Dit zijn leuke extra’s om iemand (of uzelf) cadeau te doen. Alle producten zijn ook los te bestellen zonder ontbijt.  Ook de cadeaus leveren we aan huis.

Wist u trouwens dat we naast de ontbijtboxen ook picknick- en borrelboxen verzorgen?

Bekijk HIER alvast onze productenlijst.

Mag het nèt iets meer zijn?

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...