Moederdagontbijt aan huis - Coucke Huys
Moederdagontbijt aan huis - Welkom bij Coucke Huys! Hoe kan u de dag beter beginnen dan met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt?
Lees meer

Moeders …  Ze zorgen hun hele leven voor ons.  Prachtvrouwen zijn het.  Stuk voor stuk.  Tijd om hen eens uitvoerig te bedanken voor alles wat ze voor ons doen.  Welke dag is daar beter voor geschikt dan Moederdag

Zondag 12 mei 2024 zetten we alle mama’s in de kijker. Hoe kan je deze dag beter beginnen dan met een uitgebreid ontbijt van Coucke Huys, aan huis geleverd!

Het ontbijt is netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.  Voor de kleinsten is er een kinderontbijt beschikbaar.  Check zeker onze ‘extra’s’ om het ontbijt echt speciaal te maken.  Wat dacht je bijvoorbeeld van een bosje bloemen, pralines, geurkaarsen, vers gebakken bokkenpootjes, pannenkoekjes, champagne, ….  

We leveren tussen 07.45u en 10.15u.  Makkelijker kan niet!  We bezorgen in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Merksplas, Beerse en Vosselaar. 

 Bestellen kan eenvoudig online. Wij zorgen voor een leuke attentie voor alle mama’s!

Wat mag je verwachten? 

Vers sinaasappelsap

Pistolets, sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissant

Kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, salami, gerookte zalm, krabsalade, kip-kerriesalade, roerei met spek, granola, yoghurt, fruitsalade, mini-moederdagdessert van de chef

€ 25,00 p/p

€ 13,50 voor kinderen tot 11 jaar (= aangepast ontbijt, verpakt in een leuke kidsbox)

Wil je meteen bestellen?  Klik hier.

 

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...