Lees meer

Breakfast@business

Onze ontbijten zijn de ideale start voor een bijzondere gelegenheid of voor een zakelijk evenement. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

Ook voor een vergadering, meeting, productvoorstelling of zakelijke bijeenkomst bieden onze ontbijten vele mogelijkheden

Van ons krijgt u de oneindig veel mogelijkheden uitgelegd en samen met u vinden wij de juiste formule. We kunnen enkel leveren, maar desgewenst zorgen wij ook voor uitgestalde buffetten, met of zonder bediening, mét of zonder eigen porselein, ……Het verloop wordt vooraf uitgebreid door Erwin of Marc met u besproken, niets wordt over het hoofd gezien. We werken enkel met dagverse ingrediënten en zorgen dat alles verfijnd wordt gepresenteerd.

Voor meer info hieromtrent gelieve ons te contacteren.

B2B

Onze ontbijten in uw vakantiewoning, b&b, groepsaccommodatie, ……?  We werken reeds succesvol samen met verschillende vakantiehuizen.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.  We laten jou, als eigenaar, zeker eerst een keertje proeven van ons koninklijk ontbijt.  Ook uw klanten kunnen heel makkelijk bestellen.  Uiteraard kunnen we zorgen voor de nodige folders en info.

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...