Valentijnsontbijt aan huis - Coucke Huys
Valentijnsontbijt aan huis - Welkom bij Coucke Huys! Hoe kan u de dag beter beginnen dan met een uitgebreid en gevarieerd ontbijt?
Lees meer

Wat zijn jouw Valentijnsplannen?

Op Valentijnsdag hangt er een tikkeltje meer liefde in de lucht  dan gewoonlijk.  De liefde en de vriendschap staan centraal in de talloze verhalen en legenden over Valentijnsdag.  Nog op zoek naar een origineel en lekker geschenk?  Laat de dag goed beginnen en bestel een ontbijt aan huis!  Maak de ervaring compleet en vul je ontbijt aan met één van onze vele extra’s (bloemen, pralines, huisparfum, geurkaarsen, huisgemaakte lekkernijen, …).  Neem zeker een kijkje op onze webshop.

Valentijnsontbijt

Verras uw geliefde met onze Ontbijtbox!  U hoeft aan niets te denken. We zorgen voor een origineel, gevarieerd en compleet ontbijt.  Onze ontbijten zijn netjes verpakt in een mooie box.  Er hoeft niets teruggebracht te worden.    Uiteraard is er ook aan de kleinsten gedacht met het kinderontbijt.  We leveren tussen 07.45u en 10.15u (u kan zelf het gewenste tijdstip aanduiden).  

 We leveren in Oud-Turnhout, Turnhout, Arendonk, Kasterlee, Ravels, Weelde, Retie, Dessel, Merksplas, Gierle, Beerse en Vosselaar.   Bekijk zeker ook de extra’s.  Maak het ontbijt helemaal romantisch met een bosje bloemen, pralines, een fles bubbels of één van onze andere geschenken.  We voorzien Valentijnsboxen van 10/02 t.e.m. 14/02.

Wat mag u verwachten

Vers sinaasappelsap, pistolets & sandwiches, boerenbrood, mini-koffiekoek, croissants, kaas jong & oud, kipfilet, ham, ambachtelijke confituur, choco- en speculoospasta, stukje brie, salami, gerookte zalm, krabsalade, ham-preisalade, groentequiche, granola met yoghurt, fruitsalade, mini-dessert van cupido

Prijs Valentijnsontbijt : € 23,50 p/p
€ 12,00 per kind tot 11 jaar  (= aangepast ontbijt in een leuke kinderbox)

Wist u dat …

… wij voor de échte zoetbekken nog een éxtra Valentijnsdessert kunnen aanbieden?  In de ontbijtbox zit standaard een klein dessertje?  Maar speciaal voor de Valentijnsdagen kan dit uitgebreid worden, met deze topper : ring van panna cotta met witte chocolade, stukjes aardbei, pistache en nootjes.

… wij naast de ontbijtboxen ook nog steeds onze borrelboxen hebben?  Bent u écht geen vroege vogel, maar houdt u eerder van gezelligheid ’s avonds?  Bestel dan zeker onze borrelbox om samen van te genieten!

… wij jammer genoeg niet meer leveren in Mol en Geel, maar wel een TOPalternatief voor u kunnen aanbieden?  De collega’s van Ont`beit  gaan met veel plezier deze regio voorzien van ontbijtjes en dit met dezelfde service en kwaliteit (wel gesloten van 10/02 t.e.m. 18/02).

Valentijnsgeschenken

Valentijn is niet volledig zonder een geschenkje te geven aan je geliefde.  Maar net zo goed ook aan je vrienden, familie, collega’s, ….  Vandaag de dag is Valentijn meer dan ooit het feest van “mensen graag zien”.  Wist dat u wij, naast onze ontbijtboxenboxen, ook leuke geschenkartikelen hebben om toe te voegen aan uw bestelling?  Om het volledige assortiment te bekijken, kan u kijken bij de ‘extra’s’ bij onze ontbijtboxen.  Al deze artikelen zijn ook los, dus zonder ontbijt, te verkrijgen.

Wat dacht u hier van?

boeket bloemen fles Cava # fles huischampagne Laure d’Echarmes # fles Coucke Huys Gin 70 cl # doosje pralines 250 gram # fles huisgemaakte Limoncello geschenkbonnen huisparfum of geurkaars Coucke Huys huiswijnen #  huisgemaakte lekkernijen

Vermeld zeker wanneer het een cadeautje is, dan zorgen wij voor een mooie verpakking

Klik hier en bestel meteen!

Blijf in contact

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van aanbiedingen,
evenementen en meer...